Publicerad i Vardag

Minnenas stund

Tänk vad man kan hitta när man gräver i gamla fotoarkiv och dessutom inser att man inte har rensat ut och slängt rätt dåliga foton. Utan man har tänkt att det gör jag snart framöver medans åren bara tickar på. Jag är sådan, hmmm…..men snart så… 🙂
Så idag tänkte jag bjuda på lite bilder som ska lämna mitt fotoarkiv (inte hundfotona) vilken dag som helst. 🙂

Dessa gamla grytlappar och annat stickat har ju blivit ÅRETS JULKLAPP 2022. Det tycker jag var bra val av årets julklapp i dessa spartider.

Jag gillar att sticka. Virka är inget jag gillar. Men jag har inte gjort det på typ 100 år ! 🙂 Men kanske dags att börja nu.

Kanske inte alla minns de kära pappersbonader som kläddes på väggen i gamla hem som prydnad till jul, påsk, sommar, höst o s v. Men jag gillar dom. Jag har en kartong liggandes i källaren. Kanske dags att testa…… Jag tycker de är så fina egentligen.

Jag skrev i gårdagens inlägg om att värna om våra kära djur vi har omkring oss och visst är denna fågelholk lämpligt i dessa vintertider värd att sätta fram till småfåglarna för att lätta upp för dem med att hitta nyttig och näringsrik mat.

Våra kära hundar som följt oss genom vått och torrt och varit våra älskade bästa vänner på fyra tassar finns med oss i våra hjärtan och minnena består. Mina två kära vovvar som väntar in jultomten år 2003 🙂

Här sitter min kära Saga och njuter i solen från 2011

Här har jag tagit min kära vovve Rosalie på bar gärning. Hon såg alltid till att matte hade en ren diskbänk, hihi…..matglada som dom är dom där golden .

Stolen kläddes med det som fanns hemma i gömmorna år 2011 och blev riktigt trevlig. Dock inte att sitta på 🙂

HA DET FINT !

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s